KLANTENSERVICE

Het klantenservice team staat klaar om u verder te helpen met al uw vragen en verzoeken. Om dit op een duidelijke en snelle manier te kunnen realiseren, verzoeken wij u gebruik te maken van het onderstaande contactformulier. Hiermee kunnen we uw vraag snel en volledig bij de juiste teamleden onder de aandacht brengen, zodoende u uiterlijk binnen enkele werkdagen te voorzien van de juiste antwoorden en mogelijkheden.

 

 


FAQS

 

LEVERTIJD BESTELLING
Om een secure en correcte levering te realiseren hanteren we een gemiddelde levertijd van maximaal 7 werkdagen. Dit omdat we helaas geen geautomatiseerde reus zijn zoals een bol.com. Via de e-mail wordt u volledig op de hoogte gehouden van de verzending en het traject daar omheen. Zo bent u ten alle tijden op de hoogte van de status van uw publicatie en verzending. 

Bestellingen van digitale publicaties zijn na betaling direct toegankelijk. U krijgt via de e-mail een downloadlink waarna u de betreffende publicatie kan downloaden.


VERZENDKOSTEN
Bij bestellingen in Nederland verrekent Uitgeverijvandebouw.nl geen verzendkosten. Bij leveringen naar het buitenland verrekent Uitgeverijvandebouw.nl een vast bedrag van € 5,50 euro per verzending.


OP WELKE MANIER KAN IK BETALEN?
U kunt uitsluitend digitaal betalen via de volgende betaalwijzen:

- Ideal
- Creditcard

- Sofort Banking

- KBC/CBC Payment button

- Belfius Direct Net

- ING Home'Pay


Ongeacht de betaalwijze wordt de factuur altijd naar u opgestuurd. Op de factuur wordt tevens de BTW vermeld. De getoonde prijzen van de producten zijn inclusief btw, tenzij specifiek vermeld staat dat de prijzen excl. btw zijn.Uitgeverijvandebouw.nl

Postbus 3232
3003 AE Rotterdam


Uitgeverij van de Bouw
is een imprint van IG
KvK-nummer 726 14 625 
BTW-nummer NL001 6223 24 B82